Skip To Keyboard Navigation Skip To Main Content

Over Vidanova

De naam Vidanova staat voor nieuw leven, leuke dingen doen en creatie. De naam Vidanova is in eerste instantie bedacht vanuit Vidanova Pension Fund en voornamelijk bedoeld voor de doelgroep van pensioentrekkers: de gepensioneerde begint een nieuwe fase in zijn/haar leven waarbij nog onvervulde levenswensen vooralsnog vervuld kunnen worden.

Met het tot stand komen van de Vidanova Group (Vidanova Pension Fund, Vidanova Management and Administrative Services, Vidanova Bank, Vidanova Life) is de betekenis van de naam verder ontwikkeld met als doel het creëren van een financiële groep die zorgdraagt voor de (voorbereidings-)acties die elk bedrijf of individu zou moeten verrichten in zijn/haar (jonge) levensjaren om zodoende zijn/haar financiële huishouden op orde te krijgen en te behouden.

Vidanova Group behelst de gedachtegang van “Catering financial services from the cradle to the grave” middels een solide financiële basis. Vidanova Group versterkt haar bestaan door strategische samenwerking tussen haar toebehorende entiteiten en staat voor dynamische groei, financiële stabiliteit, vertrouwen en degelijkheid (solide). Het concept van Integrated Financial Services (IFS) wordt gehanteerd om de deelgenoten en (toekomstige) klanten de financiële producten aan te bieden die zij gedurende hun levenscyclus nodig hebben: Vidanova Pension Fund biedt collectieve pensioenen aan via werkgevers. In Vidanova Life kunnen de individuen of bedrijven een pensioentekort herstellen, sparen voor additioneel inkomen op pensioendatum of risico’s afdekken voor nabestaanden. Vidanova Bank biedt personen en bedrijven onder meer hypotheken aan tegen aantrekkelijke tarieven. Wil iemand een hypothecaire lening aangaan, dan moet hij/zij een levensverzekering afsluiten. Met Vidanova Life krijgt de klant het gemak van alle diensten onder één dak. Verder krijgen overige (pensioen) fondsen de mogelijkheid om hun financiële en deelnemersadministratie te laten uitvoeren door of ondersteuning te vragen bij Vidanova Management and Administrative Services en bieden wij ook bestuursondersteuning aan.

Onze Missie:

Wij doen er alles aan om onze klanten te helpen meer kwaliteit toe te voegen aan hun financiële welzijn gedurende alle fasen van hun leven.

Onze Visie:

Met één been in de dagelijkse gang van zaken en één been in de toekomst zorgen wij voor een financiële groep die enerzijds op een klantvriendelijke manier snel en diligent aan de behoeftes van onze klanten voldoet. Terwijl wij anderzijds op een vooruitstrevend manier zorgen dat wij inspelen op ontwikkelingen in de markt en continu zorgen dat Vidanova Group financieel solide en toekomst bestendig is.

Onze Kernwaarden:

  • Klantgericht (begripvol/service). De klant staat centraal. Wij vinden een passende oplossing voor de klant.
  • Kennis/gedegen (deskundig, inzicht, behulpzaam). Onze domeinkennis is paraat en wordt versterkt door gedegenheid.
  • Persoonlijk (menselijk, attent). Wij denken in oplossingen. “We go the extra mile” voor onze klanten.
  • Efficiënt (snel, professioneel, kundig). Onze processen zijn/worden efficiënt ingericht. De klant heeft baat bij onze interne waarde en operationele kracht.
  • Vooruitdenken/Vooruitstreven. Wij streven naar innovatie. Onze producten en diensten zijn afgestemd op de huidige en toekomstige behoeftes van onze doelgroepen binnen hun financiële mogelijkheden.